Geen roze wolk

Helaas hebben 1 op de 10 vrouwen geen roze wolk na de geboorte van een kind, dus schaam je hier niet voor. Ik herken je gevoelens en je emoties omdat ik zelf heb meegemaakt dat de postpartum periode niet altijd een roze wolk is. Ik ondersteun jou om emoties en schuldgevoelens los te laten. Het is frustrerend als je niet de moeder kan zijn die je voor ogen had. Daarom is het onwijs belangrijk om bij kleine signalen van somberheid, boosheid, frustratie of angst hulp te gaan zoeken. Ik kan je als ervaringsdeskundige goed aanvoelen en herken je klachten en daarmee kunnen we samen een passend plan maken. Zodat jij rust ervaart, van ieder moment kunt genieten en de liefdevolle moeder kunt zijn die je wilt zijn. Gun het jezelf en zie het als een investering waar je veel rust van gaat krijgen.

Mijn aflevering van Moeder worden - De podcast

Geen roze wolk consult

Mijn visie is dat geen enkele moeder een donderwolk alleen moet doorstaan. Je kan je eenzaam en geïsoleerd voelen van de wereld, omdat je zoveel schuldgevoelens hebt en niet kan genieten van deze bijzondere tijd. Ik wil jou vertrouwen geven om open en eerlijk te praten over je negatieve gevoelens, je angsten en je knelpunten in het moederschap. We maken samen een plan zodat jij weer sterker in je schoenen komt te staan en de eenzaamheid doorbroken wordt. Het doel is om weer vertrouwen te krijgen in je eigen kunnen, somberheid te doorbreken en de juiste handvatten geven. Een blije mama is een blije baby en dat verdient elk gezin!

Geen roze wolk consult

Embrace the motherhood

Zoom call met een groep vrouwen die een postpartum depressie hebben (gehad). Het doel van deze samenkomst is laagdrempelig contact leggen met lotgenoten. Alleen vrouwen die een postpartum depressie hebben (gehad), weten hoe intens deze emoties zijn. Het is een zwarte donderwolk, waarvan je denkt dat deze nooit meer weggaat. Het kan tijdens een depressie moeilijk zijn om de deur uit te gaan, je aan te kleden en samen te komen. Daarom is het online geregeld! Het belang van deze samenkomst is dat iedereen zich veilig voelt en negatieve emoties geuit kunnen worden. Zonder vooroordelen naar elkaar luisteren, tips en tricks uitwisselen en vooral de eenzaamheid doorbreken!

5 samenkomsten van maximaal 6 vrouwen via zoom

Investering: €150 inclusief BTW

Bijeenkomst voor zwangeren en/of moeders

Deze samenkomsten delen we ervaringen met elkaar in een intiem gezelschap van een beperkt aantal deelnemers. Het is voornamelijk voor vrouwen zonder roze wolk, in wat voor vorm dan ook. Dit kan zijn door een postpartum depressie of andere psychische klachten: als je een donderwolk ervaart of worstelt met een schuldgevoel, ondanks dat je weet dat je niet schuldig bent. Het kan helend werken om met andere lotgenoten hierover te praten.

 

Details

  • in November, datum volgt zsm
  • Locatie : Veenhuizen (Drenthe)
  • Kosten: €20
  • Minimale deelname 5 vrouwen – maximaal 8

You are not your symptoms,
you will feel like yourself again

cadeaubon

Zie je iemand worstelen met gevoelens rondom het moederschap en wil je graag helpen? Dat kan! Kies zelf welk bedrag er op de bon mag staan en de ontvanger mag deze vrij besteden.