Doula

Doula Groningen

Wil jij je eigen persoonlijke doula in Groningen? Ik help je graag. Vind je de zwangerschap spannend? Wil je een persoonlijke coach die jou helpt tijdens de bevalling en in de eerste postpartum weken? Dan ben je bij Embrace The Motherhood aan het juiste adres. Tijdens mijn aanwezigheid als doula zal ik jou met aandacht, zorg en vertrouwen begeleiden. Daarnaast informeer ik je tijdens en na de zwangerschap over belangrijke onderwerpen. Ik geef je de ondersteuning die jij nodig hebt, zodat jij vol vertrouwen kunt genieten van deze prachtige periode. Direct in contact komen met jouw Doula in Groningen? Stuur mij gerust een WhatsApp bericht.

Jouw lichaam, jouw baby, jouw baring

Tijdens je zwangerschap

Om deze prachtige periode samen fijn te starten, kom ik graag bij je langs. In twee dagdelen leren wij elkaar kennen, zodat het mogelijk is om een vertrouwensband op te bouwen. Ik ben er voor jouw mentale en emotionele ondersteuning. Dit betekent dat de functie van een verloskundige of gynaecoloog niet door mij wordt overgenomen. Vind je de zwangerschap of bevalling spannend? Ik ben er voor je. Ik help jou en je partner met het opstellen van een emotioneel support plan, zodat ik inzicht heb in jouw angsten. 

Met jouw wensen, voorkeuren en behoeftes stellen wij een geboorteplan samen. Jij en je partner willen vol vertrouwen de bevalling ingaan, dus samen kijken we wat daarvoor nodig is.

Tijdens de bevalling

Tijdens de bevalling ben ik aanwezig en ondersteun ik jou vanaf het begin tot de geboorte van jullie baby. Een bevalling kan niet gepland worden, daarom sta ik vanaf week 37 24/7 voor jullie klaar. Wanneer de weeën regelmatig worden en denkt dat de baby op komst is, kun je mij bellen. Ook bij twijfel, gewoon bellen. 

 

Ik ondersteun, help en bemoedig je tijdens de gehele bevalling. Ik sta achter je, houd je hand vast en luister naar je. Daarnaast masseer ik je op bepaalde momenten om voor pijndemping te zorgen. Tijdens mijn aanwezigheid geef ik je partner de ruimte om er helemaal voor jou te zijn. We zijn een team en ik ben degene die jullie geboorte bubbel beschermt. We zorgen er samen voor dat jij met een positief gevoel kan terugkijken op de geboorte van je kindje.

Na de bevalling

Na de geboorte is het gouden uurtje met je kindje aangebroken, wat een erg bijzonder moment is. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij en je partner ongestoord kunnen genieten. Zo komen jullie samen in die fijne bubbel, en kunnen jullie hier in blijven.

In de kraamweken na de bevalling kom ik langs om te kijken hoe het gaat. Samen spreken wij over de bevalling, de eerste dagen de baby, waar je nog tegenaan loopt en wat goed gaat. Ik schrijf objectief op wat er wanneer gebeurde tijdens de bevalling en voeg deze notities samen tot een persoonlijk geboorteverhaal. Deze kom ik na 6 weken bij je brengen, waarna we de begeleiding afsluiten met een eindgesprek.

Over arlette

Mijn naam is Arlette Kloppers, moeder van twee prachtige kinderen en wonend in Assen. Ik heb mijn man ontmoet op een datingapp, maar het is wel een match made in heaven! We passen goed bij elkaar, zijn gek op reizen en zijn beide avontuurlijk aangelegd. Toen mijn eerste kindje nog maar 1.5 jaar was, zijn we drie maanden wezen reizen door Azië. Mijn grootste wens is dat we dit nog eens kunnen doen, maar dan met zijn vieren. 

Zorgzaam, eerlijk en streven. Zo zou ik mezelf beschrijven in 3 woorden. Als ik ergens mijn tanden in vastbijt laat ik niet meer los.

Mijn motto: “Als je iets zegt, dan moet je het ook doen.”

Doula Arlette

Boek jouw afspraak

Wil je meer weten over mij als doula in Groningen? Of wil je weten of er een klik tussen ons is? Vul het onderstaande formulier in, zodat wij een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Ik probeer binnen 48 uur op jouw bericht te reageren.